Overslaan en naar de inhoud gaan

Bij de Ruigenhoek Visvijvers

Kom ontspannen bij Bij de Ruigenhoek Visvijvers

Houd je van vissen? Of wil je na je wandeling een kop koffie drinken met prachtig uitzicht op het uitgestrekte poldergebied? Dan ben je van harte welkom bij Bij de Ruigenhoek Visvijvers. Met mooi weer is het heerlijk relaxen op het grote, zonnige terras en in de wintermaanden warm je jezelf op bij de houtkachel in het knusse paviljoen. Iedereen is er welkom voor een hapje en een drankje en natuurlijk om te vissen.

Mensen zitten in witte kuipstoeltjes op het terras van visvijver Bij de Ruigenhoek

Vissen in een prachtige omgeving

Visliefhebbers kunnen tegen vergoeding in één van de twee forelvijvers hun eigen of gehuurde werp- of vlieghengel uitgooien. Grote kans dat je in het 1,5 hectare viswater een regenboogforel, ruisvoorn, steur of misschien zelfs wel een karper aan de haak slaat. Ben je een beginner en wil je leren vissen? Boek dan een privé- of groepsles en leer samen met een instructeur de fijne kneepjes van het vliegvissen. 

Dagkampeerterrein

Op het terrein van Bij de Ruigenhoek Visvijvers is ook een dagkampeerterrein. Hier mag je voor een paar uur je tent of caravan neerzetten. Bekijk de website van Bij de Ruigenhoek Visvijvers.

Twee jongens tillen een grote vis op uit het water.

TE DOEN

Forelvissen
Steurvissen
Cursus vliegvissen
Privé- of groepsles
Eten en drinken

OPENINGSTIJDEN

Dinsdag t/m zondag van 09:00 tot 17:00 uur.

CONTACT

Bij de Ruigenhoek Visvijvers
St. Anthoniedijk 120
3566 ME Utrecht
+ 31 (0)30 290 14 93
info@forelvijverderuigenhoek.nl

www.bijderuigenhoek.nl/

Bij de Ruigenhoek Visvijvers

Aan de rand van Utrecht-Noord ligt een bijzonder natuur- en recreatiegebied: Noorderpark Ruigenhoek. Het is niet alleen een prachtig wandel- en fietsgebied, maar ook een plek waar je volop kunt spelen, sporten en genieten. Je vindt er natuur, bos en polderlandschap, afgewisseld met robuuste forten en fijne horeca. Noorderpark Ruigenhoek is onderdeel van het UNESCO werelderfgoed Hollandse Waterlinies. 

Vraag of opmerking? Neem contact op via noorderparkruigenhoek@provincie-utrecht.nl

Bekijk hier onze toegankelijkheidsverklaring.

Sitemap