Overslaan en naar de inhoud gaan

Paardrijden

Paard- en ponyrijles voor jong en oud

Altijd al eens willen paardrijden? Dan is Manege 't Hoogt dé plek voor jou! Er zijn lessen voor kinderen en volwassenen, beginners en gevorderden in groepsverband of privéles. Ruiters met een eigen paard kunnen gebruik maken van de rijbanen en in het zomerseizoen van het eventingterrein. Ook kun je je trailer parkeren wanneer je een rit in Noorderpark Ruigenhoek wilt maken.
Ben je fijn aan het wandelen of fietsen door het park? Kom dan langs voor een (sanitaire) tussenstop en een lekkere kop koffie of een ijsje.

Vier je kinderfeestje of ga op ponykamp

In de zomer organiseert Manege 't Hoogt leuke kampen voor jong en oud. Ook jarige joppen kunnen op de manege hun kinderfeestje vieren.
Goed om te weten: net als in de natuur leven de paarden op de manege in een kudde. Ze hebben de hele dag beschikking over eten en hebben door de ruime groepshuisvesting altijd voldoende beweging en sociaal contact met elkaar.
De verzorging van de paarden en het manegeterrein wordt o.a. door deelnemers van de zorgboerderij van Manege 't Hoogt gedaan.Bekijk de website van manege ‘t Hoogt

Twee ruiters te paard in het park
Paardrijden door Noorderpark Ruigenhoek

TE DOEN

Paard- en ponyrijles
Zorgboerderij
Bistro
Kinderfeestje vieren
Ponykamp
Ruitershop 

CONTACT

Manege ’t Hoogt
Gageldijk 104a
3566 MH Utrecht
+31 (0)6 522 00 715
info@manegethoogt.nl

 

 

Paardrijden

Aan de rand van Utrecht-Noord ligt een bijzonder natuur- en recreatiegebied: Noorderpark Ruigenhoek. Het is niet alleen een prachtig wandel- en fietsgebied, maar ook een plek waar je volop kunt spelen, sporten en genieten. Je vindt er natuur, bos en polderlandschap, afgewisseld met robuuste forten en fijne horeca. Noorderpark Ruigenhoek is onderdeel van het UNESCO werelderfgoed Hollandse Waterlinies. 

Vraag of opmerking? Neem contact op via noorderparkruigenhoek@provincie-utrecht.nl

Bekijk hier onze toegankelijkheidsverklaring.

Sitemap