Overslaan en naar de inhoud gaan

Skaten, basketballen en voetballen

Kom skaten in skatepark Ruigenhoek

Wist je dat je in Noorderpark Ruigenhoek ook kunt skaten, basketballen en voetballen? In recreatiegebied Ruigenhoek staat een prachtig skatepark waar zowel beginners als stuntbikers hun 360 flip, ollie en kickflip kunnen oefenen. Het skatepark bestaat uit zes skatelijnen, een bank, een quarter, een china bank, vier opbouw objecten, twee verschillende curbs en twee verschillende rails en is tussen zonsopgang en zonsondergang te gebruiken.

Of speel een potje basketbal of voetbal

Klaar met skaten? Zorg dan dat je je basketbal of voetbal bij je hebt en speel eens een lekkere pot tegen elkaar. De ondergrond van het basketbalveld is van asfalt waardoor je de bal goed onder controle kunt houden. De ondergrond van het voetbalveld is van gras. Aan de picknicktafel in de buurt van het voetbalveld kun je na de wedstrijd weer even op adem komen.

Vijf jongvolwassenen spelen een potje basketbal in Noorderpark Ruigenhoek
Speel een potje basketbal met je vrienden
Een man skate op de skatebaan in Noorderpark Ruigenhoek
Oefen je skills in het uitgebreide skatepark
Overzichtsfoto van het skatepark Noorderpark Ruigenhoek
Overzicht van het skatepark

 

OPENINGSTIJDEN

Elke dag van zonsopgang tot zonsondergang

KOSTEN

De toegang is gratis.

Skaten, basketballen en voetballen

Aan de rand van Utrecht-Noord ligt een bijzonder natuur- en recreatiegebied: Noorderpark Ruigenhoek. Het is niet alleen een prachtig wandel- en fietsgebied, maar ook een plek waar je volop kunt spelen, sporten en genieten. Je vindt er natuur, bos en polderlandschap, afgewisseld met robuuste forten en fijne horeca. Noorderpark Ruigenhoek is onderdeel van het UNESCO werelderfgoed Hollandse Waterlinies. 

Vraag of opmerking? Neem contact op via noorderparkruigenhoek@provincie-utrecht.nl

Bekijk hier onze toegankelijkheidsverklaring.

Sitemap