Overslaan en naar de inhoud gaan

Feestelijke opening nieuwe pumptrack met demo’s van toprijders

Vlak voor de La Vuelta openen we op 17 augustus feestelijk de nieuwe pumptrack in Noorderpark Ruigenhoek. Jong en oud kan zich uitleven op de geasfalteerde baan met bulten en bochten. De pumptrack is toegankelijk voor bmx-ers, fietsers, steppers en skateboarders. Kom jij tijdens de opening kijken naar echte toprijders? Of waag je zelf een ritje? Je kan zelfs een BMX winnen!

 

Waar                Noorderpark Ruigenhoek (Sint Anthoniedijk 120, Utrecht) Parkeren kan op parkeerplaats Blauwkapel

Wanneer          17 augustus 2022

Tijd                  13.30 – 17.00 uur

 

BMX en Skateboard demo’s clinics

Tijdens de feestelijke opening geven toprijders demo’s, zoals Sem Kok en de crew van Bikepark Utrecht en Skateboarders van Skatedays. SportUtrecht verzorgt een snelcursus BMX met behulp van hun obstakels, BMX bikes en de mobiele mini pumptrack van Punkychulo. Als beginner word je in korte tijd klaargestoomd voor de pumptrack.

 

Win een BMX!

Voor kinderen tussen de 8 en 16 jaar is er een winactie. De hoofdprijs? Een BMX! 

Aan de rand van Utrecht-Noord ligt een bijzonder natuur- en recreatiegebied: Noorderpark Ruigenhoek. Het is niet alleen een prachtig wandel- en fietsgebied, maar ook een plek waar je volop kunt spelen, sporten en genieten. Je vindt er natuur, bos en polderlandschap, afgewisseld met robuuste forten en fijne horeca. Noorderpark Ruigenhoek is onderdeel van het UNESCO werelderfgoed Hollandse Waterlinies. 

Vraag of opmerking? Neem contact op via noorderparkruigenhoek@provincie-utrecht.nl

Bekijk hier onze toegankelijkheidsverklaring.

Sitemap