Overslaan en naar de inhoud gaan

Soenda Festival in Noorderpark Ruigenhoek

Op zaterdag 21 mei vindt Soenda Festival plaats in de Ruigenhoekse polder, onderdeel van Noorderpark Ruigenhoek. Dit elektronische muziekfestival ontvangt jaarlijks ongeveer 18.000 bezoekers. Tijdens Soenda Festival kan worden genoten van nationale en internationale artiesten, foodtrucks met lekker eten, installaties van kunstenaars en architecten en nog veel meer. 

Bezoekers aan Soenda Festival in Noorderpark Ruigenhoek met heel groot de houten letters 'SOENDA' in het gras

De komst van het festival kan vragen oproepen, bijvoorbeeld over veiligheid, bereikbaarheid, duurzaamheid of geluidsoverlast. De organisatie heeft zoveel mogelijk vragen beantwoord in dit document. De organisatie is bereikbaar voor vragen op e-mailadres info@elevation-events.com

Het festival heeft invloed op de bereikbaarheid van de Ruigenhoekse polder, hoewel een deel van het gebied gewoon bereikbaar blijft voor wandelaars en fietsers. Welke delen van de polder wel en niet bereikbaar zijn voorafgaand aan het evenement, kun je hier zien

Ook op 21 mei zelf zijn delen van de Ruigenhoekse polder minder goed toegankelijk. Welke delen dat zijn, kun je hier zien.

Aan de rand van Utrecht-Noord ligt een bijzonder natuur- en recreatiegebied: Noorderpark Ruigenhoek. Het is niet alleen een prachtig wandel- en fietsgebied, maar ook een plek waar je volop kunt spelen, sporten en genieten. Je vindt er natuur, bos en polderlandschap, afgewisseld met robuuste forten en fijne horeca. Noorderpark Ruigenhoek is onderdeel van het UNESCO werelderfgoed Hollandse Waterlinies. 

Vraag of opmerking? Neem contact op via noorderparkruigenhoek@provincie-utrecht.nl

Bekijk hier onze toegankelijkheidsverklaring.

Sitemap