Overslaan en naar de inhoud gaan

Forelvijver en paviljoen De Ruigenhoek

Kom ontspannen bij Forelvijver De Ruigenhoek

Houd je van vissen? Of wil je na je wandeling een kop koffie drinken met prachtig uitzicht op het uitgestrekte poldergebied? Dan ben je van harte welkom bij Forelvijver De Ruigenhoek. Met mooi weer is het heerlijk relaxen op het grote, zonnige terras en in de wintermaanden warm je jezelf op bij de houtkachel in het knusse paviljoen. Iedereen is er welkom voor een hapje en een drankje en natuurlijk om te vissen.

Vissen in een prachtige omgeving

Visliefhebbers kunnen tegen vergoeding in één van de twee forelvijvers hun eigen of gehuurde werp- of vlieghengel uitgooien. Grote kans dat je in het 1,5 hectare viswater een regenboogforel, ruisvoorn, steur of misschien zelfs wel een karper aan de haak slaat. Ben je een beginner en wil je leren vissen? Boek dan een privé- of groepsles en leer samen met een instructeur de fijne kneepjes van het vliegvissen. 

Bekijk de website van Forelvijver De Ruigenhoek

Forelvijver en paviljoen De Ruigenhoek Utrecht
Forelvijver en paviljoen De Ruigenhoek

Kom ontspannen bij forelvijver en paviljoen De Ruigenhoek
Kom ontspannen bij forelvijver en paviljoen De Ruigenhoek

 

TE DOEN

Forelvissen
Steurvissen
Cursus vliegvissen
Privé- of groepsles
Eten en drinken

OPENINGSTIJDEN

Dinsdag t/m zondag van 09:00 tot 17:00 uur.

CONTACT

Forelvijver De Ruigenhoek
St. Anthoniedijk 120
3566 ME Utrecht
+ 31 (0)30 290 14 93
info@forelvijverderuigenhoek.nl

Forelvijver en paviljoen De Ruigenhoek

Noorderpark Ruigenhoek is het gebied tussen de Gageldijk, Burgemeester Huydecoperweg, Kooijdijk en Koningin Wilhelminaweg, ten noorden van de Utrechtse wijk Overvecht. Je kunt er sporten, spelen en genieten. Je vindt er prachtige natuur, forten, bunkers, polderlandschap, speelplekken voor kinderen en veel sportmogelijkheden. Het gebied maakt onderdeel uit van het Groene Hart en de Nieuwe Hollandse Waterlinie, het grootste rijksmonument van Nederland, dat genomineerd is om UNESCO Werelderfgoed te worden.