Overslaan en naar de inhoud gaan

Minicamping Tussen Hemel & Aarde

Overnachten in Noorderpark Ruigenhoek

Kom gezellig overnachten in Noorderpark Ruigenhoek. Centraal in het park bevindt zich de minicamping Tussen Hemel & Aarde. De achterzijde van de camping is omgeven door bomen en biedt plaats aan drie caravans en zes tenten. Er zijn ook hele bijzondere overnachtingsmogelijkheden: je kunt slapen in een hemelhuisje, een droomhuisje, pipowagens en een caravan. Wanneer je 's morgens wakker wordt heb je een prachtig uitzicht over de weilanden en een oude bunker.

Vermaak voor kinderen

Er is ook een terrein met ruimte voor 15 caravans en campers. Kinderen kunnen zich hier uitstekend vermaken. Zij kunnen spelen met o.a. een evenwichtsbalk, een touw over het water, surfplanken en een trampoline. Meer lezen over de minicamping? Bekijk de website van minicamping Tussen Hemel & Aarde

Een man en een vrouw steken het water over via een touwbrug
Het water over via een touwbrug

 

Openingstijden

Van 1 maart tot 1 november. Honden zijn niet toegestaan.

Contact

Kanonsdijk 7
3737 MS Groenekan
Telefoon: (030) 2626798
E-mail

Minicamping Tussen Hemel & Aarde

Noorderpark Ruigenhoek is het gebied tussen de Gageldijk, Burgemeester Huydecoperweg, Kooijdijk en Koningin Wilhelminaweg, ten noorden van de Utrechtse wijk Overvecht. Je kunt er sporten, spelen en genieten. Je vindt er prachtige natuur, forten, bunkers, polderlandschap, speelplekken voor kinderen en veel sportmogelijkheden. Het gebied maakt onderdeel uit van het Groene Hart en de Nieuwe Hollandse Waterlinie, het grootste rijksmonument van Nederland en UNESCO Werelderfgoed.

Vraag of opmerking? Neem contact op via noorderparkruigenhoek@provincie-utrecht.nl

Bekijk hier onze toegankelijkheidsverklaring.

Sitemap