Overslaan en naar de inhoud gaan

Skaten, basketballen en voetballen

Kom skaten in skatepark Ruigenhoek

Wist je dat je in Noorderpark Ruigenhoek ook kunt skaten, basketballen en voetballen? In recreatiegebied Ruigenhoek staat een prachtig skatepark waar zowel beginners als stuntbikers hun 360 flip, ollie en kickflip kunnen oefenen. Het skatepark bestaat uit zes skatelijnen, een bank, een quarter, een china bank, vier opbouw objecten, twee verschillende curbs en twee verschillende rails en is tussen zonsopgang en zonsondergang te gebruiken.

Of speel een potje basketbal of voetbal

Klaar met skaten? Zorg dan dat je je basketbal of voetbal bij je hebt en speel eens een lekkere pot tegen elkaar. De ondergrond van het basketbalveld is van asfalt waardoor je de bal goed onder controle kunt houden. De ondergrond van het voetbalveld is van gras. Aan de picknicktafel in de buurt van het voetbalveld kun je na de wedstrijd weer even op adem komen.

Speel een potje basketbal met je vrienden in Noorderpark Ruigenhoek
Speel een potje basketbal met je vrienden
Skaten in Noorderpark Ruigenhoek
Oefen je skills in het uitgebreide skatepark
Skatepark Noorderpark Ruigenhoek
Overzicht van het skatepark

 

OPENINGSTIJDEN

Elke dag van zonsopgang tot zonsondergang

KOSTEN

De toegang is gratis.

Skaten, basketballen en voetballen

Noorderpark Ruigenhoek is het gebied tussen de Gageldijk, Burgemeester Huydecoperweg, Kooijdijk en Koningin Wilhelminaweg, ten noorden van de Utrechtse wijk Overvecht. Je kunt er sporten, spelen en genieten. Je vindt er prachtige natuur, forten, bunkers, polderlandschap, speelplekken voor kinderen en veel sportmogelijkheden. Het gebied maakt onderdeel uit van het Groene Hart en de Nieuwe Hollandse Waterlinie, het grootste rijksmonument van Nederland en UNESCO Werelderfgoed.

Vraag of opmerking? Neem contact op via noorderparkruigenhoek@provincie-utrecht.nl