Overslaan en naar de inhoud gaan

Agenda

  • AFGELAST: Technofestival Soenda

    Ben je een liefhebber van technomuziek? Dan moet je zeker een keer naar festival Soenda komen. Op zaterdag 23 mei 2020 wordt dit bijzondere festival weer gehouden in de Ruigenhoekse Polder.
  • AFGELAST: Utrechtse Fietsvierdaagse

    Vind je het heerlijk om te fietsen? Doe dan van 27 t/m 30 augustus 2020 mee met de tweede editie van de Utrechtse Fietsvierdaagse. Tijdens deze tocht rijd je langs forten, kastelen en militair erfgoed.
  • AFGELAST: Over de Brug feest

    Op 29 augustus is het feest in het Gagelbos en jij bent uitgenodigd! Op de laatste zaterdag van augustus bruist het in het Speelbos Gagelbos weer van de feestelijke activiteiten!

Noorderpark Ruigenhoek is het gebied tussen de Gageldijk, Burgemeester Huydecoperweg, Kooijdijk en Koningin Wilhelminaweg, ten noorden van de Utrechtse wijk Overvecht. Je kunt er sporten, spelen en genieten. Je vindt er prachtige natuur, forten, bunkers, polderlandschap, speelplekken voor kinderen en veel sportmogelijkheden. Het gebied maakt onderdeel uit van het Groene Hart en de Nieuwe Hollandse Waterlinie, het grootste rijksmonument van Nederland, dat genomineerd is om UNESCO Werelderfgoed te worden.