Overslaan en naar de inhoud gaan

AFGELAST: Festival Tweetakt

Kunst, muziek en theater in Fort Ruigenhoek

Van 27 maart tot 14 juni organiseert Festival Tweetakt weer haar jaarlijkse kunstenfestival in Utrecht. Op verschillende plekken in de stad kun je genieten van theater, muziek en kunst. Ook op Fort Ruigenhoek is vanaf zondag 29 maart van alles te doen. Bekijk beeldende kunst, luister naar livemuziek of bekijk een theatervoorstelling in de Trekkerschuur. Neem gerust kinderen mee, want er is een ballenbak, zweefmolen en skelterbaan. Bijkomen kan op het (vaak zonnige) terras met een drankje.

Ideaal voor een vrije zondagmiddag

Fort Ruigenhoek stamt uit 1869-1870 en is onderdeel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Het is slechts een paar keer per jaar op afspraak te bezoeken, behalve met Tweetakt, dan is het open voor iedereen. Wil je weten op welke zondagen je Festival Tweetakt op Fort Ruigenhoek kunt bezoeken?

Ga voor meer informatie naar de website van Festival Tweetakt.
 

INFORMATIE

Tweetakt op Fort Ruigenhoek is geopend van 11.00 tot 18.00 uur op de volgende dagen:

zondag 29 maart
zondag 5 april
zondag 12 april (1e Paasdag)
maandag 13 april (2e Paasdag)
zondag 19 april
zondag 26 april
zondag 3 mei
zondag 10 mei (Moederdag)
zondag 17 mei
donderdag 21 mei (Hemelvaartsdag)
zondag 24 mei
zondag 31 mei (1e Pinksterdag)
maandag 1 juni (2e Pinksterdag)
zondag 7 juni
zondag 14 juni

KAARTEN

Dagkaarten zijn € 8,- voor volwassenen en € 5,- voor kinderen van 4 tot 17 jaar. Kinderen onder de 4 jaar mogen gratis naar binnen.

Noorderpark Ruigenhoek is het gebied tussen de Gageldijk, Burgemeester Huydecoperweg, Kooijdijk en Koningin Wilhelminaweg, ten noorden van de Utrechtse wijk Overvecht. Je kunt er sporten, spelen en genieten. Je vindt er prachtige natuur, forten, bunkers, polderlandschap, speelplekken voor kinderen en veel sportmogelijkheden. Het gebied maakt onderdeel uit van het Groene Hart en de Nieuwe Hollandse Waterlinie, het grootste rijksmonument van Nederland, dat genomineerd is om UNESCO Werelderfgoed te worden.