Overslaan en naar de inhoud gaan

Over de Brug Festival 2021

Op zaterdag 28 augustus 2021 vind in het Gagelbos het Over de Brug Festival plaats. De toegang is gratis. In het speelbos in het Gagelbos is er een middag vol leukte activiteiten voor kinderen én volwassenen. Het programma is nog niet bekend. Kijk te zijner tijd voor het programma op www.staatsbosbeheer.nl.

brug Noorderpark Ruigenhoek

Vertrekpunt richting het festival is vanaf Gagelsteede, Gangesdreef 7, Utrecht. De bewegwijzering is vanaf Gagelsteede voor de wandelaar en fietser (1,4 kilometer). Parkeren kan alleen in de wijk Overvecht en niet bij het bos.

Noorderpark Ruigenhoek is het gebied tussen de Gageldijk, Burgemeester Huydecoperweg, Kooijdijk en Koningin Wilhelminaweg, ten noorden van de Utrechtse wijk Overvecht. Je kunt er sporten, spelen en genieten. Je vindt er prachtige natuur, forten, bunkers, polderlandschap, speelplekken voor kinderen en veel sportmogelijkheden. Het gebied maakt onderdeel uit van het Groene Hart en de Nieuwe Hollandse Waterlinie, het grootste rijksmonument van Nederland, dat genomineerd is om UNESCO Werelderfgoed te worden.