Overslaan en naar de inhoud gaan

Pop-up restaurant SterkWater op Fort Ruigenhoek

Het pop-up restaurant SterkWater slaat van 16 t/m 20 juni en van 23 t/m 27 juni 2021 haar kampement op op Fort Ruigenhoek.

SterkWater op Fort Ruigenhoek

Dineren op een onbewoond eiland

Op de grens tussen Utrecht en Groenekan ligt fort Ruigenhoek. Eens een belangrijke schakel in de Nieuwe Hollandse Waterlinie, nu een onbewoond eiland met monumentale bomen, dicht struikgewas en sluiproutes. Op dit bijzondere fort heeft de tijd stilgestaan. De natuur het fort heeft opgenomen in de omgeving. Geniet tijdens een heerlijk diner van de verhalen van Fort Ruigenhoek!

Kosten: 5-gangen diner inclusief bijpassende dranken, bijzondere verhalen en live muziek voor €84,95 p.p.

Meer informatie & reserveren via de website van SterkWater.

Pop-uprestaurant SterkWater maakt onderdeel uit van de programmering van Ode aan de Hollandse Waterlinies. Wil je meer weten over dit themajaar en de activiteiten? Kijk dan op www.odeaandehollandsewaterlinies.nl.

Noorderpark Ruigenhoek is het gebied tussen de Gageldijk, Burgemeester Huydecoperweg, Kooijdijk en Koningin Wilhelminaweg, ten noorden van de Utrechtse wijk Overvecht. Je kunt er sporten, spelen en genieten. Je vindt er prachtige natuur, forten, bunkers, polderlandschap, speelplekken voor kinderen en veel sportmogelijkheden. Het gebied maakt onderdeel uit van het Groene Hart en de Nieuwe Hollandse Waterlinie, het grootste rijksmonument van Nederland, dat genomineerd is om UNESCO Werelderfgoed te worden.