Overslaan en naar de inhoud gaan

Ruige Struinsafari | 9 & 23 juli, 19 augustus

Tijdens een fortensafari ga je op een spannend avontuur en beleef je de meest bijzondere plekken in de Hollandse Waterlinies. In juli en augustus kun je op Fort Ruigenhoek mee op een Ruige Struinsafari.

foto ruige struinsafari op fort ruigenhoek

Ontdekkingstocht in de schemering

Ga mee op ontdekkingstocht in de schemering. Struin samen met de boswachter over heuvels, langs het water, door loopgraven en schuilplaatsen om de sporen van de schemerdieren te volgen, zoals de das en waterdieren. Een pitstop onder de sterrenhemel maakt dit avontuur compleet.

De fortensafari's zijn binnenkort te boeken op de website van Staatsbosbeheer

De fortensafari's zijn onderdeel van het themajaar Ode aan de Hollandse Waterlinies. Lees meer over het themajaar en alle activiteiten op www.odeaandehollandsewaterlinies.nl

Noorderpark Ruigenhoek is het gebied tussen de Gageldijk, Burgemeester Huydecoperweg, Kooijdijk en Koningin Wilhelminaweg, ten noorden van de Utrechtse wijk Overvecht. Je kunt er sporten, spelen en genieten. Je vindt er prachtige natuur, forten, bunkers, polderlandschap, speelplekken voor kinderen en veel sportmogelijkheden. Het gebied maakt onderdeel uit van het Groene Hart en de Nieuwe Hollandse Waterlinie, het grootste rijksmonument van Nederland en UNESCO Werelderfgoed.

Vraag of opmerking? Neem contact op via noorderparkruigenhoek@provincie-utrecht.nl

Bekijk hier onze toegankelijkheidsverklaring.

Sitemap