Overslaan en naar de inhoud gaan

Start Fortenseizoen

Op 5 & 6 juni 2021 start het fortenseizoen! Het thema van dit jaar is ‘verhalen van het waterlinielandschap’. Ook in Noorderpark Ruigenhoek kun je genieten van de start van het fortenseizoen.

Fort de Gagel met openstaande metalen poorten

Beleef het verhaal van de waterlinies

De gidsen staan te trappelen om je mee te nemen in het verhaal van de Waterlinies en overal zijn activiteiten voor jong en oud. Ook in Noorderpark Ruigenhoek kun je genieten van de start van het fortenseizoen. 

Alle activiteiten rond de start van het fortenseizoen worden gedeeld via de website www.odeaandehollandsewaterlinies.nl/

De start van het fortenseizoen maakt onderdeel uit van de programmering rond Ode aan de Hollandse Waterlinies. Wil je meer weten over dit themajaar en op de hoogte blijven van alle activiteiten? Bezoek dan www.odeaandehollandsewaterlinies.nl

Aan de rand van Utrecht-Noord ligt een bijzonder natuur- en recreatiegebied: Noorderpark Ruigenhoek. Het is niet alleen een prachtig wandel- en fietsgebied, maar ook een plek waar je volop kunt spelen, sporten en genieten. Je vindt er natuur, bos en polderlandschap, afgewisseld met robuuste forten en fijne horeca. Noorderpark Ruigenhoek is onderdeel van het UNESCO werelderfgoed Hollandse Waterlinies. 

Vraag of opmerking? Neem contact op via noorderparkruigenhoek@provincie-utrecht.nl

Bekijk hier onze toegankelijkheidsverklaring.

Sitemap