Overslaan en naar de inhoud gaan

Start Fortenseizoen

Op 5 & 6 juni 2021 start het fortenseizoen! Het thema van dit jaar is ‘verhalen van het waterlinielandschap’. Ook in Noorderpark Ruigenhoek kun je genieten van de start van het fortenseizoen.

Foto van fort de Gagel

Beleef het verhaal van de waterlinies

De gidsen staan te trappelen om je mee te nemen in het verhaal van de Waterlinies en overal zijn activiteiten voor jong en oud. Ook in Noorderpark Ruigenhoek kun je genieten van de start van het fortenseizoen. 

Alle activiteiten rond de start van het fortenseizoen worden gedeeld via de website www.odeaandehollandsewaterlinies.nl/

De start van het fortenseizoen maakt onderdeel uit van de programmering rond Ode aan de Hollandse Waterlinies. Wil je meer weten over dit themajaar en op de hoogte blijven van alle activiteiten? Bezoek dan www.odeaandehollandsewaterlinies.nl

Noorderpark Ruigenhoek is het gebied tussen de Gageldijk, Burgemeester Huydecoperweg, Kooijdijk en Koningin Wilhelminaweg, ten noorden van de Utrechtse wijk Overvecht. Je kunt er sporten, spelen en genieten. Je vindt er prachtige natuur, forten, bunkers, polderlandschap, speelplekken voor kinderen en veel sportmogelijkheden. Het gebied maakt onderdeel uit van het Groene Hart en de Nieuwe Hollandse Waterlinie, het grootste rijksmonument van Nederland en UNESCO Werelderfgoed.

Vraag of opmerking? Neem contact op via noorderparkruigenhoek@provincie-utrecht.nl

Bekijk hier onze toegankelijkheidsverklaring.

Sitemap