Overslaan en naar de inhoud gaan

Tweetakt Festival 2021

Van 26 augustus t/m 19 september 2021 kun je terecht bij Tweetakt op Fort Ruigenhoek. Een unieke historische plek, gecombineerd met kunst in de buitenlucht.

Tweetakt Festival op Fort Ruigenhoek. Foto: Jelmer de Haas.
Tweetakt Festival op Fort Ruigenhoek. Foto: Jelmer de Haas.

Beeldende kunst voor alle leeftijden

Op het avontuurlijke Fort Ruigenhoek presenteert Festival Tweetakt beeldende kunst voor alle leeftijden. Bezoek verschillende theatervoorstellingen in de Trekkerschuur of luister naar livemuziek vanaf het vaak zonnige terras. Laat je verrassen door de kunstwerken in alle bijzondere ruimtes op het Fort, terwijl voor de jongsten het vertier in de ballenbak en de zweefmolen nooit ophoudt. Ideaal om je vrijdagavond of zondagmiddag door te brengen.

Benieuwd naar het festivalprogramma? Je bekijkt het op de website van Tweetakt Festival

Noorderpark Ruigenhoek is het gebied tussen de Gageldijk, Burgemeester Huydecoperweg, Kooijdijk en Koningin Wilhelminaweg, ten noorden van de Utrechtse wijk Overvecht. Je kunt er sporten, spelen en genieten. Je vindt er prachtige natuur, forten, bunkers, polderlandschap, speelplekken voor kinderen en veel sportmogelijkheden. Het gebied maakt onderdeel uit van het Groene Hart en de Nieuwe Hollandse Waterlinie, het grootste rijksmonument van Nederland, dat genomineerd is om UNESCO Werelderfgoed te worden.