Overslaan en naar de inhoud gaan

Zomerfort cursussen 2021

Deze zomer kun je deelnemen aan verschillende beeldende cursussen op Fort Ruigenhoek, georganiseerd door het Kunstenhuis De Bilt-Zeist in samenwerking met Staatsbosbeheer. Er zijn masterclasses, eenmalige workshops en langer lopende cursussen, voor verschillende leeftijden en verschillende niveaus.

Voor ieder niveau, in verschillende disciplines en voor verschillende leeftijden is er wat wils. De cursussen variëren van een dagdeel tot een weekend of midweek. Houd de website van het Kunstenhuis in de gaten voor het aanbod. 

Fort Ruigenhoek

Noorderpark Ruigenhoek is het gebied tussen de Gageldijk, Burgemeester Huydecoperweg, Kooijdijk en Koningin Wilhelminaweg, ten noorden van de Utrechtse wijk Overvecht. Je kunt er sporten, spelen en genieten. Je vindt er prachtige natuur, forten, bunkers, polderlandschap, speelplekken voor kinderen en veel sportmogelijkheden. Het gebied maakt onderdeel uit van het Groene Hart en de Nieuwe Hollandse Waterlinie, het grootste rijksmonument van Nederland, dat genomineerd is om UNESCO Werelderfgoed te worden.