Overslaan en naar de inhoud gaan

Corona maatregelen

Corona maatregelen

Vanwege de (aangescherpte) corona maatregelen van de overheid zijn ook in Noorderpark Ruigenhoek de evenementen afgelast en locaties gesloten.

Het jaarlijkse kunstenfestival Tweektakt van zondag 29 maart tot zondag 14 juni op fort Ruigenhoek is afgelast. Ook het Soenda festival op zaterdag 23 mei gaat niet door. De horeca van Forelvijver De Ruigenhoek is uiteraard gesloten. En bij de openbare gelegenheden zoals het Skatepark Ruigenhoek en het hondenuitlaatgebied gelden de verscherpte maatregelen van de overheid, zoals een beperkte groepsvorming en het houden van een afstand van 1,5 meter.

Noorderpark Ruigenhoek is het gebied tussen de Gageldijk, Burgemeester Huydecoperweg, Kooijdijk en Koningin Wilhelminaweg, ten noorden van de Utrechtse wijk Overvecht. Je kunt er sporten, spelen en genieten. Je vindt er prachtige natuur, forten, bunkers, polderlandschap, speelplekken voor kinderen en veel sportmogelijkheden. Het gebied maakt onderdeel uit van het Groene Hart en de Nieuwe Hollandse Waterlinie, het grootste rijksmonument van Nederland, dat genomineerd is om UNESCO Werelderfgoed te worden.