Overslaan en naar de inhoud gaan

Pop in the city in Utrecht

Op zaterdag 21 september 2019 werd Pop in the City, een urban race in de stad Utrecht, gehouden. Ongeveer 400 vrouwen verzamelden zich voor een dag in de stad. Pop in the City is een toffe manier om een stad te ontdekken, of je daar nu woont of de stad totaal nog niet kent. Tijdens Pop in the City doen de deelnemers verrassende uitdagingen die zich allemaal op unieke plaatsen in de stad voordoen.

Op de dag probeerden teams van 2 vrouwen met een stadsplattegrond zoveel mogelijk uitdagingen aan te gaan voordat ze de finishlijn bij het Centraal Museum passeerden. De 30 uitdagingen waren onderverdeeld in verschillende categorieën, zoals kunst, sport en solidariteit. Het grootste deel van de uitdagingen vonden in de stad plaats, maar er waren er ook vijf op en rond Fort Ruigenhoek.

Wanneer

Zaterdag 21 september 2019

Meer informatie

http://www.popinthecity.com/

Noorderpark Ruigenhoek is het gebied tussen de Gageldijk, Burgemeester Huydecoperweg, Kooijdijk en Koningin Wilhelminaweg, ten noorden van de Utrechtse wijk Overvecht. Je kunt er sporten, spelen en genieten. Je vindt er prachtige natuur, forten, bunkers, polderlandschap, speelplekken voor kinderen en veel sportmogelijkheden. Het gebied maakt onderdeel uit van het Groene Hart en de Nieuwe Hollandse Waterlinie, het grootste rijksmonument van Nederland en UNESCO Werelderfgoed.

Vraag of opmerking? Neem contact op via noorderparkruigenhoek@provincie-utrecht.nl