Overslaan en naar de inhoud gaan

Soenda Festival 2023 in de Ruigenhoekse Polder

Op zaterdag 20 mei vindt in de Ruigenhoekse Polder het Soenda festival plaats. Bezoekers aan Noorderpark Ruigenhoek kunnen enige overlast ondervinden van de werkzaamheden die met het festival samenhangen. 

Een grote groep mensen op een festivalterrein met een tent omgeven door gras en water.

Gedeeltes van de Ruigenhoekse Polder worden afgesloten

Tussen 8 en 26 mei zijn verschillende delen van de Ruigenhoekse Polder afgesloten of beperkt toegankelijk voor bezoekers. Bekijk de plattegrond om te zien welke gebieden wanneer ontoegankelijk zijn. 

Forelvijver en Pancake in the Park blijven bereikbaar

Forelvijver Paviljoen de Ruigenhoek en Pancake in the Park “P.I.P” blijven gedurende de gehele periode bereikbaar en zijn geopend gedurende de reguliere openingstijden. Zie voor de snelste route de plattegrond en de legenda.

Contact

Heb je vragen? Kijk dan op www.soenda.net/outdoor-festival-utrecht/buurtbewoners of neem contact op via onderstaande gegevens:
E-mail: Info@elevation-events.com
Tel: 030 - 243 3717

Noorderpark Ruigenhoek is het gebied tussen de Gageldijk, Burgemeester Huydecoperweg, Kooijdijk en Koningin Wilhelminaweg, ten noorden van de Utrechtse wijk Overvecht. Je kunt er sporten, spelen en genieten. Je vindt er prachtige natuur, forten, bunkers, polderlandschap, speelplekken voor kinderen en veel sportmogelijkheden. Het gebied maakt onderdeel uit van het Groene Hart en de Nieuwe Hollandse Waterlinie, het grootste rijksmonument van Nederland en UNESCO Werelderfgoed.

Vraag of opmerking? Neem contact op via noorderparkruigenhoek@provincie-utrecht.nl

Bekijk hier onze toegankelijkheidsverklaring.

Sitemap