September 11, 2019

Please reload

Laatste nieuws

Wandelen

Ontdek Noorderpark-Ruigenhoek te voet! In het gebied zijn veel verharde en onverharde paden, die Noorderpark-Ruigenhoek zeer geschikt maken voor een mooie wandeling of hardloopsessie. Er zijn diverse bordjes te vinden die een wandelroute aangeven, zoals die van de Gagelroute, Utrecht te Voet en de de geel-rood gemarkeerde streekpadroute Waterliniepad SP18. In een deel van het park zijn wandelaars met (loslopende) honden welkom; waar dit is toegestaan is met bebording aangegeven. 

 

Op zoek naar een leuke wandelroute in Noorderpark-Ruigenhoek? Laat je inspireren op de volgende websites: 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Noorderpark-Ruigenhoek wordt beheerd door gemeente De Bilt, gemeente Utrecht, Staatsbosbeheer, Recreatieschap Stichtse Groenlanden en provincie Utrecht

Privacyverklaring

  • Facebook - Black Circle