September 11, 2019

Please reload

Laatste nieuws

Zwembad De Kikker


In deze tijd van plastic, beton en chloor zijn er nog steeds schone plekjes te vinden om te zwemmen. De Kikker (waar al sinds 1922 wordt gezwommen!) is zo'n plekje. Hier zwem je nog in puur natuur water, dat haar oorsprong ontleent aan een aantal wellen in de fortgracht van Fort Ruigenhoek. Deze rustige omgeving is een gastvrij thuis voor onder andere futen, meerkoeten, kwikstaartjes en vele andere soorten vogels. Hiervan kan je tijdens het trekken van je baantjes genieten. Je treft er onder andere twee grote steigers een hoge en lage duikplank en een afgezet badje aan met de nodige speel attributen voor de allerkleinsten. Verder zijn er ruime kleedcabines en twee gazons waarop je heelrijk in de zon kan liggen. Zwemmen in De Kikker? Een seizoenskaart bestellen kan op de website: http://www.zwembaddekikker.nl/. 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Noorderpark-Ruigenhoek wordt beheerd door gemeente De Bilt, gemeente Utrecht, Staatsbosbeheer, Recreatieschap Stichtse Groenlanden en provincie Utrecht

Privacyverklaring

  • Facebook - Black Circle