September 11, 2019

Please reload

Laatste nieuws

Forelvijver en paviljoen De Ruigenhoek

Forelvijver De Ruigenhoek is een forelvijver met een gezellig paviljoen waar je wat kan eten en drinken. 

 

Paviljoen:

Bij het Paviljoen kan er een drankje worden gedronken of iets lekkers worden gegeten.  Met mooi weer is het heerlijk relaxen op hetgrote, zonnige terras en in de wintermaanden knus in de serre met houtkachel. Er is ook een dagcamping op het terrein aanwezig, waar je gedurende openingstijden tegen een vergoeding, je tent kan opzetten.

Forelvijver: 

Er zijn twee forelvijvers, die samen voor 1,5 hectare viswater zorgen waar je met de werphengel of vliegenhengel tegen een vergoeding kan forelvissen in Utrecht. Het water in de vijver is kwelwater van de Utrechtse Heuvelrug en kraakhelder. In de vijvers zitten regenboogforellen, ruisvoorntjes, steuren en een enkele karper. In de zomer zetten we claresse uit. Deze witvis kan uitstekend tegen de warmte en blijft actief.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Noorderpark-Ruigenhoek wordt beheerd door gemeente De Bilt, gemeente Utrecht, Staatsbosbeheer, Recreatieschap Stichtse Groenlanden en provincie Utrecht

Privacyverklaring

  • Facebook - Black Circle