September 11, 2019

Please reload

Laatste nieuws

Minicamping Tussen Hemel & Aarde

Centraal in Noorderpark-Ruigenhoek bevindt zich de minicamping Tussen Hemel & Aarde. Een deel van de camping is geheel omgeven door bomen en biedt plaats aan 4 caravans en 6 tenten. Hier zijn ook de bijzondere overnachtingsmogelijkheden waar deze camping haar naam aan heeft verdiend:  je vindt hier een boomhut, een hemelhuisje, een zomerhuisje en een stacaravan. Van hier uit heb je uitzicht over de weilanden en een oude bunker. Ook is er een nieuw terrein aangelegd met ruimte voor 15 caravans of campers. Kinderen kunnen zich hier uitstekend vermaken. Zij kunnen spelen met o.a. een evenwichtsbalk, een touw over het water, surfplanken en een klimboom. Meer lezen over de minicamping? Bekijk de website: http://www.tussenhemelenaarde.info/

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Noorderpark-Ruigenhoek wordt beheerd door gemeente De Bilt, gemeente Utrecht, Staatsbosbeheer, Recreatieschap Stichtse Groenlanden en provincie Utrecht

Privacyverklaring

  • Facebook - Black Circle