September 11, 2019

Please reload

Laatste nieuws

Uitnodiging Toekomst Noorderpark-Ruigenhoek

Op 19 april en op 10 mei kunt u meepraten over de toekomst van Noorderpark-Ruigenhoek. De gebiedspartners vertellen wat de ontwikkelrichting van het gebied wordt en samen met alle aanwezigen gaan we aan de slag om deze richting verder vorm te geven. 

 

Heeft u een idee of initiatief voor Noorderpark-Ruigenhoek? Of bent u betrokken en wilt u graag op de hoogte blijven van wat er speelt? Kom dan ook naar de bijeenkomsten. De uitnodiging kunt u hier terugvinden. In de uitnodiging staat ook de link om u aan te kunnen melden. 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Noorderpark-Ruigenhoek wordt beheerd door gemeente De Bilt, gemeente Utrecht, Staatsbosbeheer, Recreatieschap Stichtse Groenlanden en provincie Utrecht

Privacyverklaring

  • Facebook - Black Circle