September 11, 2019

Please reload

Laatste nieuws

Wie wint de Groene Kroon?

 

Groene initiatieven of ideeën die bijdragen aan de versterking van de biodiversiteit in de provincie Utrecht kunnen meedingen naar de Groene Kroon 2017, de natuurprijs van de provincie Utrecht. Zowel gerealiseerde projecten als nieuwe ideeën maken kans op deze provinciale prijs, die dit jaar voor het eerst wordt uitgereikt. Een mooie kans om de natuur in Noorderpark-Ruigenhoek onder de aandacht te brengen!

 

Tijdens een feestelijke bijeenkomst op 5 juli ontvangen de winnaars hun prijs uit handen van gedeputeerde Mirjam Maasdam. “Versterking van de Utrechtse biodiversiteit is het uitgangspunt van onze Natuurvisie en dat doen we samen. Met deze nieuwe natuurprijs bieden we daarom kansrijke initiatieven een podium en hopen zo ook andere initiatiefnemers met deze voorbeelden te inspireren!”

 

Meer informatie over deelname en selectievoorwaarden van deze prijs is te vinden op de website van de provincie Utrecht. 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Noorderpark-Ruigenhoek wordt beheerd door gemeente De Bilt, gemeente Utrecht, Staatsbosbeheer, Recreatieschap Stichtse Groenlanden en provincie Utrecht

Privacyverklaring

  • Facebook - Black Circle