September 11, 2019

Please reload

Laatste nieuws

IJsclub Siberia wint Stimuleringsprijs Maex Utrecht

 

IJsclub Siberia, bekend in Noorderpark-Ruigenhoek door de activiteiten Glow in the Park, RUIG030, De Avonturenclub en natuurlijk de plannen rondom een natuurlijke ijsbaan, heeft vorige week een stimuleringsprijs van 1.000 euro gekregen.

 

Wethouder Kees Diepeveen van de gem

 

eente Utrecht overhandigde de prijs tijdens de lancering van de nieuwe website MAEX Utrecht. Dit is een platform om initiatieven in Utrecht zichtbaarder te laten zijn en worden. Ijsclub Siberia is een prachtig voorbeeld van een initiatief dat zich inzet om Utrecht en omgeving mooier te maken. 

 

Lees meer over MAEX en de stimuleringsprijs op de site van IJsclub Siberia

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Noorderpark-Ruigenhoek wordt beheerd door gemeente De Bilt, gemeente Utrecht, Staatsbosbeheer, Recreatieschap Stichtse Groenlanden en provincie Utrecht

Privacyverklaring

  • Facebook - Black Circle