September 11, 2019

Please reload

Laatste nieuws

Grazende schapen

Het leek alsof ze in volle vaart recht op de flats van Overvecht af zouden rennen, maar deze schapen blijven toch echt aan de overkant van de Gageldijk. Ze grazen op verschillende plekken in de Ruigenhoekse Polder.

 

Nu grazen ze een paar weken bij de volkstuinvereniging De Doordouwers. Daar kan je naast schapen inmiddels ook bijen, ringslangen en diverse zangvogels tegenkomen, want de vereniging doet veel voor de natuur. Volgende projecten van de vereniging zijn onder andere een ijsvogelwand en kasten voor uilen en vleermuizen.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Noorderpark-Ruigenhoek wordt beheerd door gemeente De Bilt, gemeente Utrecht, Staatsbosbeheer, Recreatieschap Stichtse Groenlanden en provincie Utrecht

Privacyverklaring

  • Facebook - Black Circle