September 11, 2019

Please reload

Laatste nieuws

Kazematten weer in gebruik?

In samenwerking met V6 zijn IJsclub Siberia en de BMX vereniging Ruigenhoek in gesprek met de gebiedspartners of ze een drietal kazematten kunnen gebruiken als thuishonk, verblijfplek en opslag. De gesprekken lopen vooralsnog voorspoedig!  V6 zet zich in om het verleden weer tot leven te brengen.

 

Siberia/ De Avonturenclub willen de kazematten in het voor,- en najaar gebruiken als verzamel,- en vertrekpunt waar jassen en tassen veilig in achtergelaten kunnen worden. Ook willen ze in de kazematten spelmateriaal en materiaal voor de natuur ijsbaan opslaan. 
De BMX Vereniging wil in de kazemat onderhoudsmateriaal voor de BMX baan opslaan en wat fietsen die tijdens proeflessen gebruikt kunnen worden. 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Noorderpark-Ruigenhoek wordt beheerd door gemeente De Bilt, gemeente Utrecht, Staatsbosbeheer, Recreatieschap Stichtse Groenlanden en provincie Utrecht

Privacyverklaring

  • Facebook - Black Circle