September 11, 2019

Please reload

Laatste nieuws

5 juli: feestelijke inloopmiddag over Toekomstperspectief

De gebiedspartners van Noorderpark-Ruigenhoek organiseren op 5 juli as. een feestelijke inloopmiddag in Fort Ruigenhoek. Tijdens deze bijeenkomst willen ze samen met alle betrokkenen op een feestelijke manier stilstaan bij de afronding van het Toekomstperspectief voor Noorderpark-Ruigenhoek.

 

Blik op de toekomst

Vele belanghebbenden hebben in de voorbije periode laten weten wat voor hen van belang is, en velen hebben ook aangegeven wat ze zelf kunnen betekenen voor het gebied. Tezamen met de input van gemeenten Utrecht en De Bilt, Staatsbosbeheer, Recreatieschap Stichtse Groenlanden en de provincie Utrecht, resulteerde dit in het Toekomstperspectief Noorderpark-Ruigenhoek. Hiermee is een koers uitgezet om mensen nog meer van dit prachtige gebied te laten genieten. 

 

Bent u benieuwd naar wat er de komende tijd op stapel staat? Kom dan langs! 

Het belooft een gezellige middag te worden, waarbij sport, spel en ontspanning centraal staan. Zo kunt u deelnemen aan het waterliniespel, ligt er voor kleine en grote kinderen een speurtocht en spelmateriaal klaar, wordt een film vertoond over het gebied en de projecten die (binnenkort gaan) lopen, zijn de gebiedspartners aanwezig en beschikbaar voor vragen, verzorgt de boswachter rondleidingen en is er voor iedereen een frisse verrassing. Ook kunt u meedingen naar een leuke prijs. De uitreiking daarvan is om 17.00 uur.

 

Alle betrokkenen en omwonenden zijn voor deze bijeenkomst uitgenodigd. Komt u ook? 
 

Praktische informatie

Datum en tijd: U bent van harte uitgenodigd om op 5 juli tussen 15.00 en 18.00 uur binnen te lopen

Locatie: Fort Ruigenhoek, Ruigenhoeksedijk t/o 125, Groenekan

Aanmelden: Laat het ons in verband met de catering vóór 1 juli weten via noorderparkruigenhoek@provincie-utrecht.nl

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Noorderpark-Ruigenhoek wordt beheerd door gemeente De Bilt, gemeente Utrecht, Staatsbosbeheer, Recreatieschap Stichtse Groenlanden en provincie Utrecht

Privacyverklaring

  • Facebook - Black Circle