September 11, 2019

Please reload

Laatste nieuws

Herinnering: inloopavond over Fort Ruigenhoek als klimaatfort

Graag herinneren wij u aan de inloopavond over de toekomst van Fort Ruigenhoek als klimaatfort. De inloopavond is op 21 februari aanstaande van 19.30 uur tot 21.00 uur op Fort Ruigenhoek. Zoals eerder aangegeven willen we die avond graag onze ideeën met u delen en uw mening daarover horen. Heeft u voorafgaande aan deze bijeenkomst vragen? Neem dan contact op met Daphne van Hekken, gemeente De Bilt of Kees de Lange, Staatsbosbeheer via noorderparkruigenhoek@provincie-utrecht.nl

 

Komt u ook? Aanmelden hoeft niet!

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Noorderpark-Ruigenhoek wordt beheerd door gemeente De Bilt, gemeente Utrecht, Staatsbosbeheer, Recreatieschap Stichtse Groenlanden en provincie Utrecht

Privacyverklaring

  • Facebook - Black Circle