September 11, 2019

Please reload

Laatste nieuws

Gemeente Utrecht nodigt u uit: meedenken over buitenlocaties evenementen

Utrecht bruist! Er worden veel evenementen georganiseerd. Misschien heeft u zelf ook weleens een evenement in Utrecht bezocht, zoals een sportevenement, een braderie, een cultuurevenement, een buurtfeest of een festival. 

 

De gemeente Utrecht werkt aan locatieprofielen voor evenementenlocaties. Het doel hiervan is om tot richtlijnen te komen voor gebruik van buitenlocaties door evenementen. Ook in Noorderpark-Ruigenhoek vinden evenementen plaats. De gemeente onderzoekt hoe zij de beste plek voor een evenement kan vinden. Omdat belanghebbenden veel kennis over de locaties hebben, gebeurt dit onder andere tijdens gesprekken in de wijk.

 

De gemeente Utrecht nodigt u uit om, samen met andere belanghebbenden, tijdens onderstaande bijeenkomst de volgende locaties te bespreken: Park de Gagel, Park de Watertoren, Vechtzoompark, Gagelbos en Ruigenhoek

Wanneer: maandag 8 april 2019

Tijdstip: inloop vanaf 19:00 uur, programma van 19:30 - 21:30 uur

Waar: Buurtcentrum De Boog Gambiadreef 60, 3564 ES Utrecht

 

Samen gaat u in op het karakter en de kenmerken van de omgeving van de locaties. Daarnaast is er aandacht voor de spreiding van, en communicatie over evenementen. Uiteindelijk worden er, op basis van de uitkomsten van de verschillende gesprekken, voorlopige locatieprofielen gemaakt. Deze concepten deelt de gemeente Utrecht in mei 2019 met u. Daarna wordt hier een jaar mee geëxperimenteerd voordat de locatieprofielen definitief worden vastgesteld.

 

De locatieprofielen geven duidelijkheid aan bewoners over wat zij in hun buurt qua evenementen kunnen verwachten en bieden per locatie richtlijnen voor evenementorganisatoren. Daarnaast helpen ze de gemeente bij vergunningverlening.

 

Aanmelden en digitaal meedenken

Voor deze bijeenkomst kunt u zich aanmelden bij de gemeente Utrecht via https://buurtgesprekevenementen.eev-gu.nl  Mocht aanmelden via de link niet lukken, of vervoer naar bovenstaande locatie lastig zijn, dan kunt u contact opnemen per mail via locatieprofielenevenementen@utrecht.nl of telefonisch via 14030. Digitaal meedenken is mogelijk op www.utrecht.nl/locatieprofielenevenementen. Hier vindt u ook meer informatie.

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Noorderpark-Ruigenhoek wordt beheerd door gemeente De Bilt, gemeente Utrecht, Staatsbosbeheer, Recreatieschap Stichtse Groenlanden en provincie Utrecht

Privacyverklaring

  • Facebook - Black Circle