September 11, 2019

Please reload

Laatste nieuws

Fietsvierdaagse in augustus

Van 22 t/m 25 augustus vindt de eerste editie van de Utrechtse Fietsvierdaagse plaats. Elke dag heeft u de mogelijkheid om 20, 40 of 60 km te fietsen.

 

Op zondag 25 augustus komt de route door Noorderpark-Ruigenhoek, langs Fort Ruigenhoek en verder richting Fort Maarsseveen en Fort Nieuwersluis. Fort Ruigenhoek is op die dag voor deelnemers van de fietsvierdaagse ook te bezoeken, en ook op de andere forten zijn leuke activiteiten. Op de overige dagen gaan de fietsroutes eveneens door de mooiste stukjes van onze provincie en zijn er onderweg leuke activiteiten voor jong en oud. Voor meer informatie en inschrijven kijk op: http://utrechtsefietsvierdaagse.nl/

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Noorderpark-Ruigenhoek wordt beheerd door gemeente De Bilt, gemeente Utrecht, Staatsbosbeheer, Recreatieschap Stichtse Groenlanden en provincie Utrecht

Privacyverklaring

  • Facebook - Black Circle