September 11, 2019

Please reload

Laatste nieuws

Kinderroute Gagelbos

 

Het Speelbos Gagelbos is al een erg leuke plek voor kinderen om in de natuur te spelen, en het wordt er nog spannender. Vanaf deze zomer laat een speurtocht, de Gageltocht, kinderen spelenderwijs het gebied ontdekken.Vanaf de Gagelsteede in Overvecht loopt de route door het park, over de brug over de Noordelijke Randweg, het Speelbos in. Door het lopen van de Gageltocht leren kinderen meer over de natuur en de geschiedenis van het gebied. Het verhaal van de Nieuwe Hollandse Waterlinie is daarbij een belangrijk thema. Er wordt nu hard aan de speurtocht gewerkt. 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Noorderpark-Ruigenhoek wordt beheerd door gemeente De Bilt, gemeente Utrecht, Staatsbosbeheer, Recreatieschap Stichtse Groenlanden en provincie Utrecht

Privacyverklaring

  • Facebook - Black Circle