September 11, 2019

Please reload

Laatste nieuws

Update over de Noordelijke Randweg Utrecht

 

Vanaf 2020 start de gemeente Utrecht met de vernieuwing van de Noordelijke Randweg Utrecht (NRU). Eerst met het verleggen van kabels en leidingen, in 2022 naar verwachting met de aanleg van de nieuwe weg. Om de bereikbaarheid tijdens het werk zo goed mogelijk regelen zijn er op 18 en 24 juni bijeenkomsten voor de bewoners/ondernemers van de Gageldijk en omgeving. 

 

Ná de zomer gaat de gemeente Utrecht ook met bewoners van Overvecht-Noord en ondernemers uit de omgeving in gesprek. De wensen die ze ophalen worden verwerkt in de plannen voor bereikbaarheid en verkeersmaatregelen. Meer info over de NRU staat op www.utrecht.nl/nru

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Noorderpark-Ruigenhoek wordt beheerd door gemeente De Bilt, gemeente Utrecht, Staatsbosbeheer, Recreatieschap Stichtse Groenlanden en provincie Utrecht

Privacyverklaring

  • Facebook - Black Circle