September 11, 2019

Please reload

Laatste nieuws

Bericht over de Noordelijke Randweg Utrecht: grondboringen

 

 

Van 22 juli t/m 12 augustus werkt de gemeente Utrecht aan geotechnisch onderzoek in de rijbaan en berm van de Noordelijke Randweg Utrecht (NRU). Er worden boringen en zogenoemde sonderingen gedaan om te bekijken hoe de ondergrond eruit ziet. Telkens wordt er 100 meter van (een deel van) de rijbaan afgezet. Het onderzoek duurt ongeveer 2 uur per plek, daarna gaat de afzetting weer verder. We verwachten weinig overlast van het onderzoek voor verkeer, omdat dit in de schoolvakantie plaatsvindt. Automobilisten kunnen om de tijdelijke afzetting heen rijden. Fietsers hebben in principe weinig overlast. De fietspaden worden alleen gebruikt om naar de locatie toe te rijden. Tijdens het rijden op het fietspad zijn er verkeersregelaars aanwezig.

 

Meer over de plannen voor de NRU: www.utrecht.nl/nru

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Noorderpark-Ruigenhoek wordt beheerd door gemeente De Bilt, gemeente Utrecht, Staatsbosbeheer, Recreatieschap Stichtse Groenlanden en provincie Utrecht

Privacyverklaring

  • Facebook - Black Circle