September 11, 2019

Please reload

Laatste nieuws

Kom naar het Over de brugfeest op 31 augustus!

 

Op zaterdag 31 augustus bruist het van de activiteiten in Speelbos Gagelbos! Je kunt er broodjes bakken boven een vuur, bijlsteelhangen, sporten in het bos, waterbeestjes vangen, meedoen met Professor Loep, spelen bij het Modderlab en nog veel meer! 

Hoe kom je in het Gagelbos?

Wandelen! Volg vanaf Stadsboerderij Gagelsteede het voetstappenspoor. Kom je met de fiets? Fiets dan de Gagelbrug over, of fiets via de parkeerplaats ter hoogte van Gageldijk 104. Of ga met paard en wagen! Een enkele rit tussen Gagelsteede en Speelbos Gagelbos kost 50 cent.

Meer informatie?

Lees deze flyer of ga naar de Facebookpagina www.facebook.com/overdebrugfeest

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Noorderpark-Ruigenhoek wordt beheerd door gemeente De Bilt, gemeente Utrecht, Staatsbosbeheer, Recreatieschap Stichtse Groenlanden en provincie Utrecht

Privacyverklaring

  • Facebook - Black Circle