September 11, 2019

Please reload

Laatste nieuws

Een bijzonder diner op Fort Ruigenhoek

 

Pop-up restaurant SterkWater is het nieuwste concept van de makers van De Maaltuin. Het reizende restaurant trekt vanaf eind september een jaar lang langs de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Schuif aan bij de lange eettafels met plaats voor iedereen, de intieme sfeer en het op de locatie afgestemde menu. Op vijf locaties langs de linie slaan we kampement op. Speciaal voor pop-up restaurant SterkWater worden deze plekken geopend. We dekken de tafels en laten je deze schitterende plekken beleven. Naast eten en drinken is ook de rest van de avond gevuld met verrassingen. Op de forten, tussen bijzondere bouwwerken en omringd door prachtige flora en fauna, ervaar je de linie optimaal. Elke locatie vertelt een eigen verhaal over verleden, heden en toekomst. Proef de speciale gerechten die een link hebben met het verdedigingswerk en beleef de geschiedenis van de Nieuwe Hollandse Waterlinie op een bijzondere manier.

 

Pop-up restaurant SterkWater hoopt in het voorjaar van 2020 ook fort Ruigenhoek aan te doen. 

 

Meer informatie: www.sterkwater.nl
 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Noorderpark-Ruigenhoek wordt beheerd door gemeente De Bilt, gemeente Utrecht, Staatsbosbeheer, Recreatieschap Stichtse Groenlanden en provincie Utrecht

Privacyverklaring

  • Facebook - Black Circle