September 11, 2019

Please reload

Laatste nieuws

Pop in the city in Utrecht

Pop in the city is een urban race in de stad Utrecht die op zaterdag 21 september wordt gehouden. Ongeveer 400 vrouwen verzamelen zich voor een dag in de stad. Pop in is een toffe manier om een stad te ontdekken, of je daar nu woont of de stad totaal nog niet kent. Tijdens Pop in the city doen de deelnemers verrassende uitdagingen die zich allemaal op unieke plaatsen in de stad voordoen. Op de dag zullen teams van 2 vrouwen met een stadsplattegrond proberen zoveel mogelijk uitdagingen aan te gaan voordat ze de finishlijn bij het Centraal Museum passeren. De 30 uitdagingen zijn onderverdeeld in verschillende categorieën, zoals kunst, sport en solidariteit. Het grootste deel van de uitdagingen vindt in de stad plaats, maar er zijn er ook 5 op en rond Fort Ruigenhoek. Voor meer informatie over dit evenement kijk op: www.popinthecity.com

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Noorderpark-Ruigenhoek wordt beheerd door gemeente De Bilt, gemeente Utrecht, Staatsbosbeheer, Recreatieschap Stichtse Groenlanden en provincie Utrecht

Privacyverklaring

  • Facebook - Black Circle