Overslaan en naar de inhoud gaan

Terreinbeheerders

Samenwerken aan een aantrekkelijk gebied

We willen Noorderpark Ruigenhoek nog aantrekkelijker en toegankelijker maken voor bezoekers. Een gebied waar de natuur zich blijft ontwikkelen en het erfgoed duurzaam in stand wordt gehouden, zodat iedereen er van kan blijven genieten. Daarom werken twee verschillende beheerders samen. Elke terreinbeheerder heeft zijn eigen rol, taak en spelregels voor bezoekers.

De gebiedsbeheerders van Noorderpark Ruigenhoek

De gebiedsbeheerders van Noorderpark Ruigenhoek zijn Staatsbosbeheer en Recreatieschap Stichtse Groenlanden. Zij zorgen ervoor dat het gebied en de voorzieningen in goede staat verkeert. Om dit te bereiken, werken zij samen en stemmen zij zoveel mogelijk af. Op de kaart zie je welke stukken grond beide organisaties onderhouden en beheren.

Kaart van de verdeling tussen gebiedsbeheerders Staatsbosbeheer en Recreatie Midden Nederland in Noorderpark Ruigenhoek

 

 

CONTACT

Logo Recreatieschap Midden Nederland

Recreatieschap Stichtse Groenlanden

Postbus 8058
3503 RB Utrecht 

info@recreatiemiddennederland.nl

+31 (0)30-29 74 000

www.recreatiemiddennederland.nl
 

Logo StaatsBosBeheer

Staatsbosbeheer

Westbroekse binnenweg 5
3612 AE Tienhoven

utrechtwest@staatsbosbeheer.nl

+31 (0)346-281 857

www.staatsbosbeheer.nl

Noorderpark Ruigenhoek is het gebied tussen de Gageldijk, Burgemeester Huydecoperweg, Kooijdijk en Koningin Wilhelminaweg, ten noorden van de Utrechtse wijk Overvecht. Je kunt er sporten, spelen en genieten. Je vindt er prachtige natuur, forten, bunkers, polderlandschap, speelplekken voor kinderen en veel sportmogelijkheden. Het gebied maakt onderdeel uit van het Groene Hart en de Nieuwe Hollandse Waterlinie, het grootste rijksmonument van Nederland en UNESCO Werelderfgoed.

Vraag of opmerking? Neem contact op via noorderparkruigenhoek@provincie-utrecht.nl

Bekijk hier onze toegankelijkheidsverklaring.

Sitemap